Equipment StoreDersom du liker å holde på med utendørs aktiviteter, som å gå tur til fots, eller på ski, sykle, gå på jakt, eller fiske, har du antakelig funnet deg en hobby som øker din trivsel og velvære sammen som den er helsebringende og bringer deg nærmere til naturen. Skal du holde på med denne typen aktivitet, er det imidlertid viktig å ha utstyret i orden. Derfor kan lese mer om utstyr til friluftsliv på denne siden.

En av de største produsentene på dette feltet er Stormberg, som på ganske kort tid har blitt den største merkevaren innen segmentet sport- og turtøy her i Norge. De selger mer enn tre millioner plagg i året. Kvaliteten er god og prisene er relativt overkommelige. Stormberg er også kjent for å legge stor vekt på miljø og samfunnsansvar, og har blant annet utmerket seg ved å ansette mange innvandrere, narkomane, og kriminelle.

En annen aktør som er store på utstyr og klær til alt som skal skje utendørs er XXL Sport & Villmark. I tillegg til gode turklær, selger de alt av utstyr til turen, fra telt og propan, til soveposer og fiskestenger. De har det meste av det du kan tenke deg til utendørs bruk, fordelt på 40 store varehus rundt om i Norge og Sverige.

Bergans of Norway er en annen markedsleder når det gjelder tur, friluft, jakt, og fiske. Alle nordmenn kjenner sekkene til Bergans, som også har blitt kjente i utlandet. Bergans er veldig opptatt av avansert teknologi i produktutviklingen, og kan definitivt ses på som et fremtidsrettet selskap, selv om historien til bedriften går over 100 år tilbake i tid.

Alle disse firmaene har store og velfylte nettbutikker, som du kan besøke døgnet rundt, og du er nesten garantert å finne det du vil ha. Alt du trenger til friluftslivet, finner du på nett.